Visos daugiausiai perkamos
MAKARONAI
MAKARONAI

MAKARONAI

L’Antica Madia makaronų sudedamosios dalys yra pačios gryniausios ir tikriausios, kokias tik galite įsivaizduoti: miltai, vanduo ir kiaušiniai. Pačios aukščiausios kokybės itališki miltai sumalti iki tobulybės, tai labai svarbu galutiniam produktui, kuris dažniausia vartojamas taip pat su Itališkų kraštų padažais: mėsos ar grybų ragu, pesto, sūrio, pomidorų, bolonijos, carbonara ar begale kitų.

 

Pradėję gaminti klasikines kiaušinių makaronų formas - „Tajarin“, „Tagliolini“, „Tagliatelle“, „Pappardelle“ ir kt. „L'antica Madia“ palaipsniui didino rinkai siūlomų produktų įvairovę: šiandien jie gali pasigirti milžinišku skirtingų produktų asortimentu. Tokios makaronų formos, kaip albesi, tagliatelle, mafalde, tagliolini su trumais ir tagliatelle su Barolo vynu yra vieni iš geriausiai parduodamų šios kompanijos makaronų rūšių, jau labai teigiamai vertinamų ir visame pasaulyje. 

 

Tie, kurie ne itin pamėgę kiaušininių makaronų charakterį ir tekstūrą/kūną, ras didžiulį Itališkų kvietinių miltų makaronų pasirinkimą. Pastaraisiais metais „L'Antica Madia“ meistrai taip pat specializuojasi spalvotųjų makaronų gamyboje, niekada neapleisdami kruopštaus išskirtinai tik natūralių žaliavų parinkimo savo produkcijai. Spalvingų makaronų spalvos gaunamos naudojant tik natūralius prieskonius ir natūralius gamtos dažus - špinatus, moliūgą, aitriąją papriką, kalmarų rašalą, ciberžolę, pomidorą, citriną ir kt.

L'Antica Madia makaronai atneša džiaugsmą į Jūsų stalą!

Aktyvūs filtrai

Sekite mus Facebook'e