Visos daugiausiai perkamos
DŽEMAI, MARMELADAI IR UOGIENĖS
DŽEMAI, MARMELADAI IR UOGIENĖS

DŽEMAI, MARMELADAI IR UOGIENĖS

Lietuvių itin mėstami džemai, uogienės, marmeladai, rečiau sutinkami čatniai ir kiti saldūs vaisių ir uogų produktai gali taip pat būti įvairios kokybės. Mūsų siūlomi džemai ir marmeladai yra tik aukščiausios prabos, kai jų paruošimui naudojami tik vaisiai, uogos (>50%) ir cukrus. Pektinas ir rūgštis gali būti papildomi priedai, tačiau jie tik išsprendžia konsistencijos ir skonio balanso klausimus. 

Džemų ir uogienių panaudojimo idėjos:

SU RYTINIU SVEIKU VAISIŲ AR UOGŲ KOKTEILIU

Pritrūkus saldumo, geriau kokteilį paskaninti ne cukrumi, o šaukštu uogienės

SU SALDŽIA SRIUBA

Nežinia, ar saldi rabarbarų ir braškių sriuba – labiau desertas, ar rimtas patiekalas, bet virtuvė ja kvepės dar ilgai. 

SU SŪRIU

Kai atsibosta klasikiniai svečių vaišinimo būdai – sumuštiniai, užtepėlės ir traškučiai, pasiūlykite jiems gurmanišką gardumyną su kamamberu ir jūsų mėgstama uogiene.

SU KEPINIAIS

Tešla visada būna pasiruošusi susipažinti su jūsų mėgstama uogiene, o kartu pašautos į orkaitę jos susidraugaus iki gyvenimo pabaigos. Galite rinktis iš supergreitai paruošiamų sluoksniuotos tešlos šulinėlių arba įdėti daugiau darbo ir mėgautis prabangaus šokoladinio kekso, bananų kekso ar kokosinio kekso. skoniais.

SU PAŠTETU

Paštetas + džemas / uogienė + skrebutis = gurmaniškos vaišės, kurias pateikus ant stalo niekada neliksite be pagyrų.

Aktyvūs filtrai

Sekite mus Facebook'e