Visos daugiausiai perkamos

Extra virgin alyvuogių aliejus su juodaisiais trumais, 250ml

PREMIUM Extra virgin alyvuogių aliejus su juodaisiais trumais, 250ml

Aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus.

9,25 €
Su PVM
Kiekis
Išparduota

Aprašymas

Sudėtis: Aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus (99%), juodųjų trumų ekstraktas (Tuber Melanosporum) 1%, natūralūs aromatai.

Produktas pagamintas naudojant tik šviežius ingredientus. 

Kilmės šalis: Prancūzija

Aliejus saugiai išpilstytas į išskirtinę metalinę talpą, kuri jį gerai apsaugo nuo šviesos ir aplinkos poveikio, kas skatina jo senėjimą. 

Išgautas natūralus Périgord trumų skonis ir aromatas, suteikiantis šiam aliejui išskirtinai stiprų trumų charakterį. 

Pagyvinkite juo sriubą ar naudokite su foie gras, pagardinkite paruoštas gurmaniškas rudenines salotas, tagliatelle makaronus arba omletą. 

 

 Gamintojo dosje: 

„A L’OLIVIER“ istorija prasidėjo dar 1822 m., Paryžiaus širdyje, kai ponas Popelin tuo metu būdamas vaistininku įsirengė prekystalį alyvuogių aliejui pardavinėti.

Netrukus jis pirkėjų tarpe pelnė puikią reputaciją, nes pasižymėjo išskirtine aliejaus kokybe ir 1867m. bei 1889 m. laimėjo net du medalius tarptautinėse parodose. 

Galiausiai tapo aukščiausios kokybės alyvuogių aliejaus specialistu.

Šiandien A L’OLIVIER renkasi tuos pačius bekompromisius standartus - gaminti tik geriausią alyvuogių aliejų, kur alyvuogės atrenkamos tik iš pačių geriausių alyvuogių augintojų. 

A L’OLIVIER prioritetas yra išlaikyti produktų kokybę ir išlikti neprilygstamais savo srityje. 

Papildoma informacija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Purškiamas extra virgin alyvuogių aliejus, 250ml

Purškiamas extra virgin alyvuogių aliejus, 250ml Ypač tyras ispaniškas alyvuogių aliejus. Žaliųjų alyvuogių aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus gaunamas iš nesubrendusių alyvuogių. Jai būdingas intensyvus ir gaivus artišokų ir pomidorų lapų skonis su švelniu aitrumu. 

Kaina 5,75 €
Daugiau
Išparduota

Sekite mus Facebook'e