Visos daugiausiai perkamos

Raudonieji ryžiai ROSSO Integrale, 500g

PREMIUM Raudonieji ryžiai, 500g vakuuminėje pakuotėje.

8,75 €
Su PVM Pristatymas 1-2 darbo dienos
Kiekis
Turime

Aprašymas

Rosso Integrale - raudonieji ryžiai, turintys ypatingą maistinę vertę. Būtent šiuose ryžiuose yra daugiausia vitaminų, mikroelementų ir mineralinių druskų. Vidutinio ilgio, rubino raudonumo kristaliniai grūdeliai yra vertingi dėl savo antioksidantų kiekio ir gero virškinamumo. 

Laukiniai raudoni, nelupti, yra ryžiai, kurie turėjo mažiausiai žmogaus įsikišimo. 

Puikiai tinka prie daržovių patiekalų ir neprilygstami prie baltos žuvies ar ryžių salotų. 

200g ryžių naudokite apie 1L vandens, tada nusunkite vandens perteklių.

Rekomenduojame įpilti į išvirtus ryžius žuvies padažo, paruošto su apkeptais svogūnais ir pomidorais. Pagardinkite kokybišku alyvuogių aliejumi. Aliejų asortimentą rasite čia.

 

Kilmės šalis: Italija

Paruošimo laikas: 25-30 min.

 

Raudonųjų ryžių nauda organizmui

Maisto papildų platintojai siūlo įsigyti įvairių preparatų, savo sudėtyje turinčių raudonųjų ryžių ekstrakto – akivaizdu, jog tai – ne tik maistas, bet ir vaistas.

Idealu, jei vartosite ne tik minėtus papildus, bet ir įtrauksite raudonuosius ryžius į savo racioną. 

Toliau pateikti faktai neleis suabejoti šio patarimo nauda.

Stiprus antioksidantas. 

Raudonieji ryžiai veikia kaip antioksidantas, sumažinantis aterosklerozės atsiradimo pavojų.

Ląstelienos šaltinis. Ląsteliena, veikdama kaip organizmo šluota, pašalina įvairias keksmingas medžiagas, kartu ir cholesterolį.

Cukraus kiekio kraujyje kontrolė. 

Nešlifuoti (tame tarpe ir raudonieji) ryžiai dėl ląstelienos gausos pasižymi mažesniu glikeminiu indeksu, dėl to rekomenduojami žmonėms, 

kontroliuojantiems cukraus kiekį kraujyje.

Dailesnės figūros galimybė. 

Mažas kaloringumas, skaidulų bei sudėtinių angliavandenių gausa ir menkas riebalų kiekis lemia, 

jog raudonieji ryžiai gali būti vartojamas kaip puikus dietinis produktas bandant atsikratyti papildomų kilogramų.

  

Raudonųjų ryžių pasirinkimas virtuvėje

Jei baltųjų ryžių skonį kiekvienas atpažintume užrištomis akimis, tai raudonieji daugumos skonių receptoriams yra egzotika – šie primena riešutus. 

Verdant raudonuosius ryžius, reikės apsišarvuoti kantrybe – procesas trunka apie 25-30 min., tačiau rezultatas to vertas – ryžiai visada gaunasi birūs, 

neperverda. Neišsigąskite, jei vanduo, kuriame virė ryžiai, nusidažė rausvai – patiekalas šios spalvos neperims. 

Raudonieji ryžiai gali būti vartojami tiek kaip garnyras, tiek kaip įvairių patiekalų (apkepai, sriubos, salotos, troškiniai ir kita) sudėtinė dalis.

 

Apie gli Aironi: 

"Gli Aironi" - tai penkių kartų patirtis ryžių auginime, kuri geriausiai pasiteisino „Grange“ rajone (Vercelli regionas), kur Perinotti šeima dėjo visas pastangas gerinti ūkininkavimo sąlygas „Tenuta Pracantone“ dvare.

"Gli Aironi" padarė unikalų pasirinkimą: investavo į kokybę, eksperimentavo ir  pritaikė žemės ūkio metodus, turinčius minimalų poveikį aplinkai, iš naujo atrasdami tradicines ir vertingiausias šio brangaus javų derliaus rūšis. 

„gliAironi“ pirmiausia reiškia ryžius. Šie kuokšteliniai javai gaminami ekologiškai, naudojant tradicinės išminties metodus. 

Ryžiai tiekiami vakuuminėse pakuotėse arba kartu su puikiais ingredientais, kad būtų paprasta paruošti geriausią įmanomą risotą. 

Žinomiausi tarptautinio lygio virtuvės šefai pasirinko „gliAironi“ ryžius geram indėliui į kokybišką virtuvę: mūsų siūlomus „Carnaroli“ ryžius naudoja ir pats Jamie Oliveris. 

Papildoma informacija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e