Visos daugiausiai perkamos

Makaronai TAGLIATELLE, 250g.

Tikri, aukščiausios kokybės Itališki makaronai, pagaminti makaronų amatininkų L'Antica Madia. 

TAGLIATELLE, 250g. Forma - "TAGLIATELLE".

1,72 €
Su PVM
Kiekis
Išparduota

Aprašymas

Forma - "TAGLIATELLE".

Sudėtis:

Kvietiniai miltai, vanduo

Sudėtyje yra gliuteno. Gali turėti moliuskų, kiaušinių bei sojos pėdsakų.

 

Produkte nėra GMO.

 

Laikyti vėsioje, sausoje ir tamsioje vietoje.

100 g maistinė vertė: 

Energinė vertė 1573kj / 371kcal

riebalų 1.5 g

- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.2 g

Angliavandeniai 75 g

- iš kurių cukrų 3.4 g

Baltymai 2.7 g

Druska 0.05 g

 

Prie šių makaronų padažus išsirinkite ČIA.

  

Kad viską padarytum gerai nereikia skubėti. Ši teorija, kartu su kruopščiu žaliavų ir ingredientų parinkimu yra itin aukštos kokybės produkto paslaptis. „L'Antica Madia“ makaronų gamyboje laikas išsiplečia tiek, kad gamybos procese rezultatas atrodo labiau meno kūrinys nei mūsų pamėgtas populiarus maisto produktas. Labai brangūs bronziniai presai suteikia makaronams būdingą šiurkščią, labai stabilią ir vientisą konsistenciją, tobulai sujungia visus ingredientus ir prieskonius. Džiovinimas - kiekvieno makaronų amatininko gamybos technikos stiprioji pusė, čia skirtingai nuo sąlygų ir paros meto džiovinimo laikas kinta, tačiau niekada nenukrinta žemiau 20 valandų. Ne visi tai žino, bet tai yra ženklus skirtumas tarp makaronų amatininkų ir pramoninių gaminių. Lėtas džiovinimas, be kita ko, vėliau garantuoja puikias makaronų laikymo sąlygas ir labai stabilią kokybę, taip pat padeda išvengti pasitaikančio nemalonaus „klijų“ efekto juos paruošus ir tokiu būdu makaronai yra daug geriau virškinami.

 

L’Antica Madia makaronų sudedamosios dalys yra pačios gryniausios ir tikriausios, kokias tik galite įsivaizduoti: miltai, vanduo ir kiaušiniai. Pačios aukščiausios kokybės itališki miltai sumalti iki tobulybės, tai labai svarbu galutiniam produktui, kuris dažniausia vartojamas taip pat su Itališkų kraštų padažais: mėsos ar grybų ragu, pesto, sūrio, pomidorų, bolonijos, carbonara ar begale kitų.

 

Pradėję gaminti klasikines kiaušinių makaronų formas - „Tajarin“, „Tagliolini“, „Tagliatelle“, „Pappardelle“ ir kt. „L'antica Madia“ palaipsniui didino rinkai siūlomų produktų įvairovę: šiandien jie gali pasigirti milžinišku skirtingų produktų asortimentu. Tokios makaronų formos, kaip albesi, tagliatelle, mafalde, tagliolini su trumais ir tagliatelle su Barolo vynu yra vieni iš geriausiai parduodamų šios kompanijos makaronų rūšių, jau labai teigiamai vertinamų ir visame pasaulyje. 

 

Tie, kurie ne itin pamėgę kiaušininių makaronų charakterį ir tekstūrą/kūną, ras didžiulį Itališkų kvietinių miltų makaronų pasirinkimą. Pastaraisiais metais „L'Antica Madia“ meistrai taip pat specializuojasi spalvotųjų makaronų gamyboje, niekada neapleisdami kruopštaus išskirtinai tik natūralių žaliavų parinkimo savo produkcijai. Spalvingų makaronų spalvos gaunamos naudojant tik natūralius prieskonius ir natūralius gamtos dažus - špinatus, moliūgą, aitriąją papriką, kalmarų rašalą, ciberžolę, pomidorą, citriną ir kt.

L'Antica Madia makaronai atneša džiaugsmą į Jūsų stalą!

Papildoma informacija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e