Visos daugiausiai perkamos
Itališki tikrų miltų makaronai
Itališki tikrų miltų makaronai

Itališki tikrų miltų makaronai

Kad viską padarytum gerai nereikia skubėti. Ši teorija, kartu su kruopščiu žaliavų ir ingredientų parinkimu yra itin aukštos kokybės produkto paslaptis. „L'Antica Madia“ makaronų gamyboje laikas išsiplečia tiek, kad gamybos procese rezultatas atrodo labiau meno kūrinys nei mūsų pamėgtas populiarus maisto produktas. Labai brangūs bronziniai presai suteikia makaronams būdingą šiurkščią, labai stabilią ir vientisą konsistenciją, tobulai sujungia visus ingredientus ir prieskonius. Džiovinimas - kiekvieno makaronų amatininko gamybos technikos stiprioji pusė, čia skirtingai nuo sąlygų ir paros meto džiovinimo laikas kinta, tačiau niekada nenukrinta žemiau 20 valandų. Ne visi tai žino, bet tai yra ženklus skirtumas tarp makaronų amatininkų ir pramoninių gaminių. Lėtas džiovinimas, be kita ko, vėliau garantuoja puikias makaronų laikymo sąlygas ir labai stabilią kokybę, taip pat padeda išvengti pasitaikančio nemalonaus „klijų“ efekto juos paruošus ir tokiu būdu makaronai yra daug geriau virškinami.

Aktyvūs filtrai

Sekite mus Facebook'e